Byggnader utan hiss

Varför installera en hiss?

Förbättra din livskvalitet: våra hissar har den senaste teknologin och förbättra på så sätt din vardag
Öka värdet för din bostad: din bostad kommer att öka i värde tack vare den förbättring installationen av en hiss innebär
Mer tillgängliga och bekväma bostäder: Äldre och rörelsehindrade får uppleva en bostad med bättre mobilitetsfunktioner
Uppleva fördelarna med en hiss: transportera resväskor eller paket, barnvagnar...

Var kan jag installera hissen?


Möjliga platser för en ny hiss

Ladda ner vår katalog för att ge en mer komplett och detaljerad information.

Hur fungerar processen?

Vi hjälper dig koordinera hela processen, från planering till leverans av hissen.

Vanliga frågor

MP HISS vill vi att installationen av hissen i en befintlig byggnad ska vara så enkel som möjligt. Här hittar du svaren på några vanliga frågor som användare av vår webbsida har ställt oss. Om din fråga inte finns här kan du kontakta oss.
 
1Ungefär hur lång tid tar det att installera en MP-hiss?
Efter att bygglov har mottagits och hisschaktet har färdigställts tar det ungefär två till fyra veckor att installera en hiss.
2Vi har mycket litet utrymme för att installera en hiss, finns det speciallösningar för att installera en hiss?
MP tillhandahåller hissar som anpassas till varje byggnad. Bred sortiment i designen för att skapa rymliga korgar med så bred dörröppning som möjligt samtidigt som vi säkerställer säkerhet och estetik i enlighet med alla våra projekt.
3Utrymmet för hissen är oregelbundet: Har ni special lösningar för att installera en hiss i det utrymmet?
Ja, våra designer kan anpassas till hur utrymmet ser ut: trapetsoidformade, triangelformade eller runda hisskorgar, eller vilken geometrisk form som helst, detta är den idealiska lösningen för oregelbundna utrymmen.
4Vi har ingen trefaslinje kan vi installera en MP-hiss?
MP HISS har enfashissar på 220 V med minskad förbrukning, med såväl lin som hydraul teknik, utan att behöva installera en ny matning.
5Vad händer med hissen om det blir strömavbrott?
MP:s hissar har nödsystem för att automatisk föra hissen till en våning och öppna dörrarna och på så sätt göra det lätt att evakuera passagerarna.
6Kan jag göra dekorationen i hissen mer personlig?
Utöver en bred modellkatalog så har MP HISS även ett brett utbud av alternativ för personligt anpassat utseende så att du kan dekorera korgen efter önskemål.
7Har MP hiss med hög energieffektivitet?
MP har ekoeffektiva designer som tillhandahåller en minskad förbrukning. Vi har hissar med de senaste nyheterna inom energieffektivitet: intelligent belysning (LED), stand-by system och utrustning för återvinning av elektrisk energi så kallad regenerativa enheter.
8Har MP ekologiska hissar?
Ja, vi har analysinstrument för livscykler (ecoindicador 99) som gör det möjligt för oss att utvärdera den ekologiska profilen för var och en av våra produkter och innebär att vi är förberedda för att uppfylla direktivet 2009/125/EEC.
9Varför bör vi installera en hiss i vår byggnad?
En hiss i byggnaden är säkrare och mer bekväm för boende oavsett ålder, både för barn och äldre. Med en hiss i byggnaden blir den också mer attraktiv för nya boende. För många familjer med barn eller äldre par kan en hiss i byggnaden utgöra skillnaden mellan att köpa en lägenhet och fortsätta söka.

Nu kan du installera en hiss i vilken byggnad som helst. Det är mycket lättare än vad du tror. MP HISS kan hjälpa dig och samordna varje etapp i projektet, från planeringen till installation och underhåll.
10Kan jag få ett prisförslag utan att förbinda mig till någonting?
Kontakta oss gärna, du får ditt prisförslag inom kort.
 
 

Personlig kundtjänst.

Vi är alltid tillgängliga! Dygnet runt, 365 dagar

(+46) 072 172 7255

 

Be om prisförslag utan förbindelse

 
CAPTCHA
Var god vänta...
 

Personlig kundtjänst

Vi är alltid tillgängliga!
Dygnet runt, 365 dagar

(+46) 010 788 1200


Tveka inte att kontakta oss, du kommer att få hjälp av specialiserad teknisk personal som kommer svara på alla era frågor.

Felanmälan

(+46) 010 788 1200