Världsledare inom skräddarsydda lösningar

MP är ledande inom marknadssegmentet. Erfarenhet, kunskap och anpassning till utrymmena gör att våra lösningar för befintliga byggnader, utan hiss, är de mest optimerade. Våra lösningar är effektiva, bekväma och kommer med ett snyggt utseende som kan anpassas efter personliga behov.

Varför installera en hiss?

Förbättra livskvaliteten:

Våra hissar har den senaste teknologin och förbättrar på så sätt din vardag.

Öka värdet för bostaden:

Din bostad kommer att öka i värde tack vare den förbättring installationen av en hiss innebär.

Bekvämare och mer tillgängliga bostäder:

Äldre och rörelsehindrade får uppleva en bostad med bättre mobilitetsfunktioner.

Njut av fördelarna med en hiss:

Transportera resväskor, paket eller barnvagnar mellan våningarna.

Det smartaste är att arbeta med ledaren inom renoveringsarbeten.

Vi är tillverkare och har samtidigt vår egen FoU-avdelning.

Vi designar och tillverkar våra hissar särskilt för dig. Vi tycker om att anta nya utmaningar tillsammans med dig.

Svåråtkomliga utrymmen? Enkla lösningar.

Vi är experter på svåra utrymmen. Vi vet hur man gör för att hitta de mest effektiva lösningarna för de mest komplicerade projekten.

Alla produkter och tjänster som du behöver.

Med MP, ledare inom renoveringar, får du tillgång till det bredaste utbudet av produkter och tjänster.

Vad behöver ditt projekt?
Vi har en perfekt hissmodell för dig.

Var ska du installera hissen? Vi ger dig några idéer.

HÄMTA VÅR KATALOG FÖR HISSPLACERING

Hur fungerar processen?

0

Genomförbarhetsanalys

Vi analyserar omständigheter och utrymmen i byggnaden, samt hur personer förflyttar sig i denna för att ge förslag på olika alternativ. Kontakta oss för att få besök av en kommersiellt tekniker som, utan att du förbinder dig till någonting, genomför en studie och hittar den bästa lösningen.

0

Förslag

Efter studien kommer vi med ett förslag där vi tar med olika faktorer i beräkningen, t.ex. trafik, elförbrukning, installationer, regler och lagstiftning… Vi föreslår den bästa lösningen.

0

Beslutsfattande

Vi finns till hands för att förklara olika lösningsalternativ, skäl och förslag bakom vårt förslag och reda ut alla frågor som du har. Vi erbjuder oss att delta i möten med bostadsföreningen för att kunna förklara prisförslaget i detalj.

0

Tillstånd och offentliga bidrag

Vi identifierar och hjälper er ansöka om bidrag.

Vi ger råd om eller sköter administrationen av tillstånd och licenser, ingenjörsarbeten, bygglov, arkitekter och projekt.

0

Finansiering

Vi kan erbjuda bästa möjliga finansieringsvillkor med hjälp av avtal som vi gjort med finansinstitut.

0

Utförande

Vi har ett utmärkt arbetsteam som, i samarbete med andra medarbetare, genomför renoveringen på ett effektivt och smidigt sätt. Vi överträffar förväntningarna.

Har du några frågor? Vi finns här för att svara på dina frågor!

Efter att bygglov har mottagits och hisschaktet har färdigställts tar det ungefär två till fyra veckor att installera en hiss.

MP tillhandahåller hissar som anpassas till varje byggnad. Mångfald i designen för att skapa rymliga korgar med så mycket ljus som möjligt samtidigt som vi säkerställer säkerhet och estetik i enlighet med alla våra projekt.

Ja, våra lösningar kan designas och anpassas till hur utrymmet ser ut: trapetsformade, triangelformade, runda hisskorgar eller vilken geometrisk form som helst. Vi har de idealiska lösningarna för osymmetriska utrymmen.

MP ASCENSORES har enfashissar på 220 V med minskad förbrukning, med såväl elektrisk som hydraulisk teknik, utan att behöva installera en ny linje.

MP:s hissar har nödsystem för att automatisk föra hissen till en våning och öppna dörrarna och på så sätt göra det lätt att evakuera passagerarna.

Utöver en bred modellkatalog så har MP ASCENSORES även ett brett utbud av alternativ för personligt anpassat utseende så att du kan dekorera korgen efter önskemål.

MP har ekoeffektiva lösningar som tillhandahåller en minskad förbrukning. Vi har hissar med de senaste nyheterna inom energieffektivitet: intelligent belysning (LED), standbyhanteringssystem och utrustning för återvinning av elektrisk energi.

Ja, vi har analysinstrument för livscykler (Eco-Indicator 99) som gör det möjligt för oss att utvärdera den ekologiska profilen för var och en av våra produkter och innebär att vi är förberedda för att uppfylla direktivet 2009/125/EEC.

En hiss i byggnaden är säkrare och mer bekväm för boende oavsett ålder, både för barn och äldre. Med en hiss i byggnaden blir den också mer attraktiv för nya boende. För många familjer med barn eller äldre par kan en hiss i byggnaden utgöra skillnaden mellan att köpa en lägenhet och fortsätta söka.

Nu kan du installera en hiss i vilken byggnad som helst. Det är mycket lättare än vad du tror. MP ASCENSORES kan hjälpa dig och samordna varje etapp i projektet, från planeringen till installation och underhåll.

Kontakta oss gärna, du får ditt prisförslag inom kort.

Estetik: oändliga möjligheter för dina projekt

Upptäck vårt utbud av hisskorgar, knappaneler och omgivande strukturer.
Använd vår CarDesigner så att du själv kan designa ditt projekt.

Vi är här för att hjälpa dig.
Skriv till oss eller ring till (+46) 0480 314477

CAPTCHA image

Detta hjälper oss att förhindra spam, tack.