Vi vet alla att trappor inne i ett hem kan vara ett stort besvär och, mycket ofta, ett hinder för äldre människor, personer med nedsatt rörlighet eller helt enkelt när du kommer dit lastad med shopping eller din barnvagn. I dessa fall ger installationen av en hemhiss ett avsevärt bidrag till ditt välbefinnande, samtidigt som det tillför värde till din fastighet. 

Medveten om detta introducerar MP sin MP Mobi HOME hemhiss, den idealiska lösningen för att göra ditt hus mer bekvämt och tillgängligt. 

MP Mobi HOME tar bort arkitektoniska barriärer i ditt hem, vilket gör tillgången till alla utrymmen enklare. 

Den erbjuder lösningar med kapacitet för 2 till 5 personer, med korgar upp till 110 cm breda och 140 cm djupa som kan anpassas till nästan alla utrymmen. Denna hiss rör sig med en hastighet av 0,15 meter per sekund och en märklast på upp till 385 kg. 

Dess utseende och funktion är identisk med en konventionell hiss, eftersom den alltid är försedd med en korgdörr och alla komponenter har designats i enlighet med hissstandardEN 81-2, vilket säkerställer en säker och bekväm prestanda.

Säkerheten som en korgdörr ger eliminerar behovet av att hålla ned knappen under hela resan. Dessutom stannar den inte förrän den når sin destination, vilket förhindrar risken för passagerare att klämmas mellan två våningar. 

Vid strömavbrott är MP Mobi HOME utrustad med ett automatiskt räddningssystem som tar korgen till närmaste våningsplan och öppnar dörrarna, så att du aldrig kommer i kläm. Den finns även tillgänglig med möjlighet till uppkoppling och en övervakningstjänst med ett nödtelefonnummer, i drift 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

MP Mobi HOME passarperfekt in iallabyggnadereftersom den kräverminstagropdimensioner (från 15 cm) ochreduceradövervåningshöjdpåendast 240 centimeter. Du kanväljafrånettbrettutbudavytbehandlingar för attsäkerställaatt den integrerasperfekt med ditt hems estetik, och du kommer till och med att ha möjlighetattanpassa den efter din smak.

 

Behöver du merkapacitet?

Kolla in vår MP Mobi-hiss, med kapacitet för 2 till 13 personer, med korgar upp till 110 cm bredd och 210 cm djup som kan anpassas till nästan alla utrymmen. Denna hiss rör sig med en hastighet av 0,15 meter per sekund och en märklast på upp till 1 000 kg.